Osaamista pohjoisesta

Laadukkaat kotimaiset räystäskourut Louelta

Tilaa räystäät
Jokivarren Pelti Louesta

Jokivarren Pelti tekee töitä räystäiden myynnin ja asentamisen parissa Louella, Lapin alueella vankalla ammattitaidolla. Laadukkaista materiaaleista tehty ja asiantuntevasti asennettu sadevesijärjestelmä pitää kotisi perustukset kuivana ja varmistaa, että vesi virtaa viemäriin. Tutustu räystäskouruihimme ja pyydä palveluistamme tarjous, kun etsit laadukasta kotimaista ratkaisua sadeveden ohjaamiseen.

Räystäsmallit

Räystäät eli vesikourut ovat saatavilla kahtena eri mallina: puolipyöreänä tai kantikkaana. Räystäsmallin valintaan voi vaikuttaa omien mieltymysten lisäksi talon ulkorakenteen muoto. Joskus kantikas malli sopii rakennuksen profiiliin perinteistä puolipyöreätä mallia paremmin. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä vedenpitävillä räystäillä ottaa katolta valuvan sadeveden luotettavasti kiinni ja ohjaa sen pois perustusten luota.


Asentamamme vesikourut ovat saatavilla joko saumallisena tai saumattomana mallina. Kantikas räystäs maksaa 14 € / metri. Kysy meiltä lisää räystäsmallien soveltuvuudesta ja hinnoista – vastaamme tiedusteluusi nopeasti.

Laadusta kannattaa maksaa

Teräspellistä valmistetut vesikourut ovat moninkertaisesti pinnoitettuja erikoistuotteita. Räystäiden ohut teräspelti on tyypillisesti ensin kuumasinkitty ja sitten maalattu vähintään kahdella maalikerroksella. 


Pinnoitettu ja kuumasinkitty pelti kestää sadevettä ja vuodenaikoja helposti usean vuosikymmenen ajan ilman korjausta tai tarvetta vaihtoon.

Vesikourujen asennus ja tuet

Asennamme räystäitä ja oheisia peltirakenteita etenkin Louen, Oulun ja Rovaniemen lähialueiden kodeissa ja kiinteistöissä. Myymme samalla työssä käytettävät vesikourut, kiinnikkeet, tuet ja muut osaset edulliseen pakettihintaan asennustyön ohessa. Näin vältyt ylimääräiseltä työltä ja räystäiden asennus saadaan vietyä ongelmitta loppuun yhtenä urakkana. Jätä kaikki työt meidän harteillemme, ja rentoudu itse!


Oheiset rakenteet sisältävät mm. syöksytorvet ja putket, jotka ohjaavat sadeveden räystäistä viemäriin tai muuhun haluamaasi kohteeseen, riippuen kiinteistöstä ja ympäristöstä. Syöksyputkien lisäksi käytämme räystäiden asennukseen monipuolisia ja muunneltavia teräskiinnikkeitä ja listoja. Asennamme räystäskourut uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Käytämme vain parhaita kotimaisia peltituotteita ja materiaaleja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Tavarantoimittajamme

Ruukki