Osaamista pohjoisesta

Piipun pellitys ammattitaitoisesti Louelta

Tilaa piipun pellit meiltä
Jokivarren Pelti Louesta

Astu kohti savutonta elämää, ja tilaa piipun pellitykset Jokivarren Pelliltä! Me teemme kokonaisvaltaiset pellitystyöt kotitalouksien ja rakennusten savupiipuille ja ilmanvaihtojärjestelmille. Hyvin suunniteltu ja asennettu pellitys auttaa suojaamaan savupiippuasi vuodenajoilta ja roskalta. Teemme piippujen pellitystöitä lähes koko Lapin alueella Louelta käsin. Tee tilaus jo tänään – peltiseppämme odottavat soittoasi.

Piipunhatut

Piipun hatut ovat savupiippujen tärkein suojarakenne. Laadukas ja kestävä piipunhattu pitää savupiipun sisärakenteet suojattuna sateelta, lumelta ja roskilta. Ilman piipunhattua savupiippu täyttyy nopeasti ylimääräisestä tavarasta ja saattaa näin aiheuttaa sisätiloille savuhaittoja. Hatuton piippu rapautuu myös yllättävän nopeasti Suomen kelien kurituksessa, mikä heikentää savupiipun käyttöikää merkittävästi. 


Asennamme piipunhatut siten, että ne on myös helppo irrottaa nuohoajan saapuessa vierailulle. Älä siis turhaan säästä rahaa piipunhattujen kanssa, vaan tilaa meiltä korkealaatuinen kotimaassa valmistettu suoja savupiipullesi.

Piipun pellitys

Piipun peltisuojat ja listat ovat korvaamattomia tukirakenteita savupiipun suojaksi. Pellistä valmistetut listoitukset ovat tarpeen piipun rakenteen suojaamiseksi. Ne suojaavat piippua rapautumiselta ja tekevät siitä myös täysin vesitiiviin. Yhdistettynä piipunhattuun läpikotainen peltieristys takaa tehokkaan ja savuttoman ilmanvaihdon sisältä ulos, pidentää savupiippusi elinikää ja estää vesivahinkojen syntymisen sekä pienetkin vuodot.


Piippujen peltilistat ja hatut on aina tilattava ammattimaiselta peltisepältä. Tarjoamme asiakkaille laadukkaat ja vettä hylkivät kuumasinkityt peltirakenteet talon suojaksi, valmiiksi asennettuina. Pellitystyöt on helpointa tehdä kattoremontin yhteydessä. Kysy meiltä lisää kattotöistä ja oheisista palveluista.

Kotimaista laatutyötä

Jokivarren Pelti on 100 % kotimaista laatua suosiva yritys. Myymme ja asennamme korkealaatuiset kotimaassa valmistetut pellit ja piipunhatut luotettavasti ja paikallista Louen työvoimaa käyttäen. 


Ostamalla piipun pellityksen ja muut peltituotteet meiltä tuet paikallista työtä ja teollisuutta jokaisella eurolla ja saat parasta laatua, mitä rahalla saa.

Tavarantoimittajamme

Ruukki