Osaamista pohjoisesta

Kattoturvatuotteet taatulla kotimaisella laadulla Louelta

Ota yhteys
Jokivarren Pelti Louesta

Me Jokivarren Pellillä tunnemme kattoturvatuotteet läpikotaisin. Meiltä saa katoille asennettavat kulkusillat, seinätikkaat, hätäpoistumistiet, lapetikkaat ja lumiesteet jämäkästi asennettuina. Kuten muissakin pelituotteissa myös kattoturvatuotteissa käytämme vain parhaita kotimaisia materiaaleja turvallisuuden takaamiseksi. Laki ja rakennustarkastaja vaativat, että talostasi löytyy seinätikkaat ja tarvittavat kattoturvatuotteet. Asennamme tarvittavat tikapuut uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin Louella ja muualla Lapin alueella.

Tikkaat ja hätäpoistumistiet

Teräksestä valmistetut tikapuut kuuluvat jokaisen talon varustukseen. Valmistelemme ja asennamme asiakkaan tarpeisiin mitoitetut tikkaat luotettavalla ammattitaidolla. Asennamme tikkaita pienten kotitalouksien ja suurempien kiinteistöjen katoille. Vaihtelevat työkohteet tuovat aina mukanaan erilaisia haasteita, mutta meiltä löytyy onneksi kokemusta ja ammattitaitoa vaativiinkin projekteihin.

Peruskäyttöön soveltuvien tikkaiden lisäksi asennamme hätäpoistumisteitä ja palotikkaita. Asennamme nämä lakisääteiset turvarakenteet asianmukaisesti turvallisuutesi takeeksi. Tikkaat on asennettava kaksikerroksisten rakennusten ikkunoiden kohdalle hätätapauksia varten. 


Kerro meille tarpeistasi, niin asennamme kiinteistöösi tikkaat ja lapetikkaat nopeasti ja aikataulussa. Teemme tarkastuskäynnin paikan päällä tarpeen mukaan ja toteutamme asennustyöt aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lumiesteet ja muut turvarakenteet

Lumiesteet ovat erottamaton osa suurten kiinteistöjen ja etenkin taloyhtiöiden ilmettä. Lumiesteet asennetaan katoille yleensä räystäiden yläpuolelle estämään suurten lumimassojen valuminen katolta alas jalankulkijoiden niskaan. Suuren lumikasan tai jäälohkareen hallitsematon putoaminen on yllättävän suuri turvallisuusriski Suomen olosuhteissa. Siihen on varauduttava riittävän jämäkällä lumiesteellä, jotta putoavasta lumesta ei muodostu hengenvaaraa ympäristölle.


Kulkusillat ja muut kulkureitit ovat tarpeen monien rakennusten katoilla, jotta huoltomiehet ja lumenpudottajat pääsevät turvallisesti töihin. Jokivarren Pelti tarjoaa täydellisen valikoiman asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja kulkureittejä ja tikapuita kattoturvallisuuden takaamiseksi Louella ja muualla Lapin alueella. Hätäpoistumisteiden tapaan kulkusillat ja vastaavat rakenteet ovat monissa kiinteistöissä rakennustarkastajan vaatimia. Kysy meiltä tarkemmin talosi tarvitsemista turvarakenteista.

Tavarantoimittajamme

Ruukki